Ügyfélkapu

Felhasználó név: Jelszó:
Rólunk

Home & Office Ingatlaniroda 1999-ben alakult. Alapítói 13 éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek az ingatlanértékesítés, az értékbecslés és ingatlan-beruházások területén. E tapasztalatokat hasznosítva, válogatott munkatársak alkalmazásával kínálja az iroda teljes körű szolgáltatásait jelenlegi és jövőbeni ügyfelei számára.

Irodánk az Origo Ingatlanbörze Egyesülés tagja. Az Egyesülés Magyarország legnagyobb - száznál mgasabb számú társirodát összefogó – szakmai szervezete, saját ingatlan adatbankkal. A tagok munkájának magas színvonalát az Egyesülés Működési és Etikai Szabályzata alapozza meg, garanciát jelentve ezzel mind az ingatlant venni, mind eladni kívánók számára.

Az Ingatlaniroda lakások, családi házak, irodák, kereskedelmi és ipari ingatlanok, telkek értékesítésével és bérbeadásával, valamint befektetési tanácsadással foglalkozik.

Alapelvünk, hogy az ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatásokat teljes körűen, egyedi igényeket is kielégítve nyújtsuk ügyfeleink számára. Cégünknél ezért szakmailag felkészült munkatársak állnak rendelkezésre, a megbízó igényeihez és a piaci viszonyokhoz rugalmasan alkalmazkodva segítik ügyfeleinket a számukra megfelelõ ingatlan megtalálásában.

Célunk, hogy szolgáltatásaink színvonalát folyamatosan, ügyfeleink elvárásaihoz igazodva növeljük, ugyanakkor lefedjük az ingatlanpiac szerteágazó szegmenseit. 

Reméljük kínálatunkból Ön is megtalálja az Önnek megfelelõ szolgáltatást.

Várjuk az Ön véleményét és ötleteit is munkánk hatékonyságának növelése érdekében!