Ügyfélkapu

Felhasználó név: Jelszó:
Szolgáltatásaink

ertekesites.jpgÉrtékesítés, bérbeadás

Cégünk megbízásos alapon vállalja az ingatlan értékesítését, bérbeadását. Bérbeadó és Eladó ügyfeleink kizárólag az együttmûködésünkkel megvalósult sikeres üzletkötés esetén fizetnek számunkra jutalékot.
Ajánlatát elhelyezzük saját internetes oldalunkon, valamint bekerül az Origo Ingatlanbörze Egyesülés országos ingatlan-adatbankjába. Ez Magyarország legnagyobb ilyen jellegű nyilvántartása,  száznál több ingatlaniroda aktuális kereseti és kínálati oldalával. A rendszer társirodáink ügyfelei részére is megtalálhatóvá/elérhetővé teszi ingatlanát a keresés folyamán. Ingatlanát meghirdetjük a különbözõ szakmai médiumokban, valamint állandó hirdetési felüleleteink felhasználásával növeljük az esélyét a legmegfelelõbb partner megtalálásának.

 

ertekbecsles_1.jpgÉrtékbecslés

Cégünk 10 éve készíti ingatlanok értékbecslését a nemzetközileg elfogadott normáknak megfelelõen. Ingatlanok pontos és független értékbecslése marketing, banki, könyvviteli, válóperes, gyámsági eljárások stb. céljaira, nagyszámú piaci tranzakciót és ajánlatot tartalmazó adatbázisunk támogatásával.

Az ingatlanok értékét a nyílt, szabadpiaci ár bázisán vizsgáljuk. Szabadpiaci árnak azt a készpénzben vagy egyenértékû fizetõeszközben kifejezett árat tekintjük, amelyen az ingatlant azt szabad akartából eladni szándékozó tulajdonos eladja, a szintén szabad akaratából vásárolni szándékozó vevõnek. Az ingatlan tulajdonságait és minden kapcsolatos információt mindkét fél ismeri, és sem az eladásra, sem a vételre senki és semmilyen körülmény nem kényszeríti egyik felet sem.

A vagyonértékelés általános elmélete szerint egy ingatlanba történõ befektetés értéke attól a jövedelemtõl függ, amelyre az adott ingatlan tulajdonosa a jövõben a tulajdonjog révén szert tehet.

A vagyonértékelés során általában három elfogadott megközelítési módszer létezik a nyílt, szabadpiaci ár meghatározására:

1. A költségoldalról történõ megközelítés: kiszámítjuk az épület mai áron történõ felépítésének, újraelõállításának költségeit, amelyet csökkentünk a különböző amortizációs tényezők, vagyis a fizikai elhasználódás, a technológiai elavulás, valamint a gazdasági elavulás mértékével.

2. Piaci oldalról történõ megközelítés: ebben az esetben hasonló jellegû és elhelyezkedésû ingatlan eladási árait hasonlítjuk össze a vizsgált ingatlannal.

3. Bevételi oldalról történõ megközelítés: az ingatlan értékét tőkésítési eljárás alkalmazásával kapjuk, amely az ingatlannak mint vagyontárgynak jövõbeni tulajdonságait, paramétereinek alakulását, hasznosítási lehetőségeit veszi figyelembe.

 

kereses.jpgIngatlan keresés

Személyes és közvetlen kapcsolattartás révén biztosítjuk ügyfeleink igényeinek pontos megismerését és azok teljesítését jelentős ingatlan-adatbázisunk felhasználásával. Amennyiben adatbankunkban nem találunk az igényeknek megfelelő ingatlant, úgy társirodáink, szakmai kapcsolataink segítségével vállaljuk az ingatlan felkutatását. A főváros bármely kerületében és számos más városban is ajánlunk eladó vagy kiadó lakásokat, házakat, irodákat, építési telkeket, ipari beruházásra alkalmas ingatlanokat. Cégünk munkatársai az ingatlant – egyeztetett időpontban – személyesen mutatják be az érdeklõdõknek.

 

informacio_1.jpgInformációs szolgáltatás

Ügyfeleink a 381-0900 telefonszámon juthatnak általános piaci, vagy értékesítéssel, vásárlással kapcsolatos információkhoz, illetve tájékoztatást kaphatnak széleskörû ingatlan ajánlatunkról. Partnereinket hasznos tudnivalókkal segítjük ingatlanvétellel, eladással, bérbeadással, illetve bérbe vétellel kapcsolatban. Megkönnyítjük döntésüket összehasonlító ártáblázatokkal, a gyakran nem könnyen értelmezhető szakmai fogalmak, definíciók egyértelmûvé tételével, valamint jogi, engedélyezési, adó- és illetékkérdések tisztázásával.

Elérhet bennünket telefonon, faxon vagy e-mailen, valamint szívesen látjuk Önt személyesen irodáinkban, ahol magas szintű szakmai tudással, elhivatottsággal, és kiváló szolgáltatásokkal várják munkatársaink

 

ertekbecsle_3.jpgTanácsadás

Vétellel, eladással, hasznosítással, beruházással, fejlesztéssel, üzemeltetéssel kapcsolatban keresse meg tanácsadóinkat. Adatbázisunkban nagy számmal találhatók haszontermelõ beruházások. Lakóingatlan
fejlesztéssel foglalkozó partnereinknek fejlesztésre alkalmas telkek széleskörû választékát kínáljuk. Befektetési tanácsadással kapcsolatos kérdéseivel, valamint teljes kínálatunk megismeréséhez kérjük, lépjen kapcsolatba irodánkkal.

 

contract.jpgSzerzõdés és szerződés-előkészítés

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy szakmailag és pártatlanul segítse a Vevő és Eladó fél között a szerzõdések elõkészítését, tisztázza a szerzõdéskötéssel kapcsolatos fogalmakat, definíciókat. Felhívjuk a figyelmet az egyes szerzõdéspontok jelentésére, azok hatására, következményeire és elkötelezettségeire. A felek adó, illeték és egyéb járulékos, várható költségeit ismertetjük, annak érdekében, hogy ne késõbb, váratlanul merüljenek fel nem várt költségek valamelyik oldalon. Igény szerint részt veszünk, illetve megszervezzük a szerzõdések egyeztetését és elõkészítését. A vevõvel, ill. bérlõvel történt megállapodás céljából cégünk készséggel vállalja a tárgyalások lebonyolítását, mindkét fél érdekeinek figyelembe vételével, ügyvédi közremûködéssel támogatva a tervezetek és a végleges szerzõdések elkészítését. Közvetítői szerepkörünk kizárólagos célja, hogy a szerzõdõ felek kölcsönös megelégedéssel írják alá megállapodásukat.
A szerződések többsége – néhány alapkitételtől eltekintve – különbözik egymástól, mivel számos, egyedinek tekinthető összetevõbõl áll, és általában különbözõ érdekû felek között jön létre. Felhasználva szakmai tapasztalatunkat, a felek érdekeinek egyeztetése kapcsán különbözõ megoldásokat ajánlunk a kölcsönös megállapodás létrejötte érdekében. Ezen alternatívák olyan mozgásteret biztosítanak a felek számára, amely alapján a sikeres megállapodás esélye jelentősen megnő. Csak néhány azok közül a tényezők közül, amelyek számos esetben megfontolás tárgyát képezhetik a tárgyalások során:

bérbeadás, bérleti díj, futamidõ, kaució, kezesség, óvadék, letét, rezsi, közös költség, fizetési mód, különböző adófajták, közmûdíjak, határidõk, birtokbavétel, devizanem, vételár, tulajdonviszony, elõleg, foglaló, részletfizetés, halasztott fizetés, hitelkonstrukció, értékbecslés, likviditási érték, kezesség, lízing, futamidõ, kamat, birtokba adás, közmû elszámolás, tulajdonjog átírás, jövedelemadó, adókedvezmények,
haszonélvezet, gyámság, életjáradék, eltartás, közös tulajdon, osztatlan tulajdon, elõszerzõdés, magánszemély vagy cég, bejelentési kötelezettség, stb.